Uncharted 4: A Thief’s End

Uncharted 4: A Thief’s End er et action eventyrspill som ble utviklet av Naughty Dog og publisert av Sony Interactive Entertainment for playstation 4. Den kom ut til butikkene 10. mai 2016. Det ble solgt over 2.7 millioner kopier i den første uken etter utgivelsen.

Spille er et tredjepersons spill. I spillet må man ikke bare drepe fiender eller løpe, hoppe osv, men spilleren må også tenke for eksempel hvordan skal han åpne stengte dører, da må han utforske banen. I spillet kan spilleren kjøre forskjellige biler og motorsykler selv.

Konkurransedyktige multiplayer er også med i spillet. Spillere kan spille forskjellige figurer som er i serien av spillet. Skatter kan bli funnet på alle kart, som kan brukes til å kjøpe gjenstander og våpen. Flere spillere har “Mysticals”, overnaturlige power-ups som øker spillernes evne.

Innholdet i spillet:

Femten år senere, har Nate pensjonert seg med sin kone Elena, selv om han savner spenningen i sitt gamle liv. Han får besøk av Sam, som hadde overlevd etter skadene og deretter tilbrakte den mellomliggende tiden i fengsel. Han rømte med den hensynsløse narkobaronen Hector Alcazar som, betatt av Sams historier om Avery, har krevd at Sam finner skatten eller blir drept. Selv motvillig til å gå tilbake til eventyr, Nate går med på å hjelpe Sam, men forteller Elena at han skal jobbe en malaysisk bergings jobb.

Kilder: https://en.wikipedia.org/wiki/Uncharted_4:_A_Thief’s_End og google bilder

Skrevet av Leon Saps

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service