Ungt Entreprenørskap vinnerne!

Her har vi vinnerne av Ungt Entreprenørskap! Dette er noe Eidsberg Ungdomsskole er stolte av! Disse jentene har brukt mye tid på å få til dette. Vi skal ta en liten titt på hva oppfinnelsen deres var og hvordan det føltes å vinne.

“Oppfinnelsen vår heter Sushi Clips og består av spisepinner som fungerer som en klesklype på en måte”, forteller Eliza stolt. Caroline legger til at det ikke var så vanskelig å lage det.

Hvordan var det å være der? “Det var veldig gøy, mye god stemning og flotte folk”, sier Caroline med et smil. “Ja, og vi ble kjent med mange snille folk der”, svarer Eliza.

Vi spurte dem om de trodde at de kom til å komme videre. “Nei, ikke egentlig”, sier Caroline. “Ikke i det heletatt!”, forteller Eliza og ler. “Vi så mange andre grupper der som vi trodde at skulle vinne, så det kom som en stor overraskelse for oss”, forteller de.

Hvor langt trodde dere at dere skulle komme da dere var der? “Da vi hadde Ungt Entreprenørskap på skolen, satsa vi litt på å vinne, men vi trodde ikke det da vi var på Fylkesmessa”, svarer Caroline. “Vi stod der, kødda og dansa hele tiden så det kom som et stort sjokk for oss da vi kom så langt”, bekrefter Eliza med et bredt smil.

Hva skjer etter at dere har kommet videre? “Vi skal videre til Ski og prøve å gjøre fremføringen vår bedre enn noen gang”, svarer jentene.

Tror dere at dere kommer til å vinne regionsmessa? “Nivået på fylkesmessa var utrolig høyt og nå kommer nivået til å bli enda høyere, så det tviler jeg sterkt på”, sier Eliza med en skuffelse i stemmen.

Hva gjorde dere der? “Vi er bare 2 personer og det gjør det litt vanskeligere”, sier Eliza. “Ja, for vi måtte stå på standen hele tiden, i tilfelle juryen kom. For det ser rart ut hvis det bare står én der”, legger Caroline til.

Hva vant dere? “Vi vant en pokal” svarer Caroline. Eliza legger til at de også vant en plass i finalen.

Lærte dere noe gjennom prosessen? “Ja, vi lærte å fordele oppgaver”, sier Caroline og ser på Eliza. “Og å ta ansvar og planlegge”, legger Eliza til.

 

bilde 1bilde 2

 

Vi takket for et flott intervju, med grundige og konkrete svar.

Skrevet av Iman og Andreas

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service