United Airlines skandale, er det greit?

United Airlines har i det siste fått mye kritikk da de bestemte seg for å kaste ut en passasjer som ærlig og redelig hadde betalt for billetten sin. 

Mannen som ble kastet ut het David Dao og jobbet som doktor. Grunnen til at han ble kastet ut, var at United Airlines hadde solgt flere billetter enn de hadde plass til. Dette er desverre en utbredt måte å tjene en god del ekstra penger på for flyselskap. Grunnen til at denne taktikken ofte fungerer, er at folk kommer sent veldig ofte. En annen grunn til at han ble kastet ut, var at United Airlines trengte å fly noen egne ansatte.

David Dao ble slått til blods etter at United Airlines bestemte seg for å tvinge ut passasjeren ved å dra ham ut fra flyet. United Airlines prøvde først å tilby penger til de passasjerene som frivillig gikk av flyet, men som forventet så ville alle som var på flyet komme til destinasjonen til tiden som var planlagt.

Etter at United Airlines fant ut at ingen ville dra bestemte de seg ikke for å ikke fly de annsatte, men for å trekke tilfeldige passasjerer, og Dr Dao ble en av dem. Når Dao nektet å forlate flyet dro vaktene på flyet han ut med ren makt. Etter at han ble dratt ut, fikk Dao gå tilbake om bord på flyet til og fikk fløyet til destinasjonen sin.

United Airlines sa at Dao hadde slått haken i ett armlene mens han prøvde å dytte vekk de som prøvde å kaste han ut. Etter hendelsen sa doktoren at Dao hadde slått ut begge fortennene, fått en hjernerystelse og en knekt nese. United Airlines har som forventet blitt saksøkt. United har så klart lagt skylden på Dao, selv om det var de som åpenbart startet det.

Powered by WordPress and ShopThemes