Valgfagene på Eus

Vi har intervjuet elever på Eidsberg ungdomskole på 8.trinn om de forskjellige valgfagene de hadde valgt før høsten. Det var forskjellige folk som intervjuet de forskjellige valgfagene, det var f. eks sal og scene og teknologi i praksis (på bildet).

Vi gikk inn i rommet til forskning i praksis. Der møtte vi Liban, og vi spurte om hvordan det er å gå på forskning i praksis og han svarte at det var veldig gøy men noen ganger tar det lang tid. Så møtte vi Ayaan og spurte om det er gøy, og hun svarte ja det er det.

Når vi var ferdig der gikk noen til sal og scene, der møtte de noen på sal og scene og spurte de: Hvorfor valgte du sal og scene? , de svarte: For vi synes det er gøy å spille skuespill, dans og sang.

Videre gikk de til fysisk aktivitet og helse og der kom vi til noen hyggelige folk. Vi spurte om hva de gjør, og da svarte de; vi gymmer og lager sunn mat. Vi spurte om de ville valgt en av de andre valgfagene, de svarte nei.

På design og redesing møtte vi snille og blide folk. Vi spurte de om hva førsteinntrykket de hadde om dette valgfaget var, da svarte de: Det er veldig gøy, for man må bruke fantasien og hjernen.

Etter det gikk noen til det siste valgfaget, teknologi i praksis. Der møtte de noen snille folk og noen sier at de driver med et prosjekt akkurat nå og det er å bygge og f. eks datamaskiner, vifter og lignende. De lodder og skrur opp deler til et miniatyr hus.

 

Skrevet av: Rikke

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service