Var Jackass sin nye film en suksess?

Jeg var på kino i helgen og så den nye Jackass filmen som heter Bad Grandpa, og jeg har skrevet en filmanmeldelse om den.

 

Bad Grandpa handler om Irving Zisman (Johnny Knoxville) som skal ta med barnebarnet sitt Billy (Jackson Nicoll) sitt til faren hans på andre siden av USA. Den er en skjult kamera film hvor de tuller med og skremmer tilfeldige personer rundt om i landet.

Filmen er veldig morsom når den først er morsom men noen av scenene er mindre morsomme enn andre. Mye av humoren er veldig drøy men i mine øyne allikevel morsomt. Jeg likte godt skuespilleren som spilte Billy, og det mye på grunn av alt han gjorde. Jeg skjønner at de som liker de andre Jackass filmene vil like denne filmen også. Så alt i alt gir jeg den terningkast 4 og den burde bli sett vis du liker denne type komedier.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service