Veien til VM

Om du spiller fotball og vil bli god er det nå kommet et tilbud til deg. En fotballskole som skal legge vekt på å analysere proffene i verden og gjøre det praktisk. 23.-25.Juni blir denne annerledes fotballskolen igangsatt og det blir en morsom mulighet for unge atleter å lære av de beste. Dette tilbudet er satt sammen av Simen Løvholen og Kristian Magnus Røine.

Veien til VM – Fotballskolen er en fotballskole for talenter mellom 14 og 16 år på Mysen Stadion fra 23. til 25. juni 2014. Meningen med denne skolen er å gi unge motiverte spillere et  tilbud på et godt nivå før sommerferien tar til. Den vil strekke seg over tre dager og dag 1 og 2 vil det handle om spillestiler, filosofi og litt god gammeldags fotballhistorie. Som sagt er dette en skole, så man skal jo lære litt også, men på dag 3 braker det løs med kjente spillere fra norsk toppfotball og hvor dere kommer til å gå mer inn på de enkelte plassene på banen. Når man melder seg på, så vil man få en “pakke” der dere tilsammen fem treningsøkter og en turnering i løpet av de tre dagene. Dere vil få en drakt hver, og vi håper å kunne tilby dere ett måltid og en boks juice eller lignende per dag.

last ned (4)last ned (6)

Dagenes program er følgende:

 

 

En treners syn på skolen

Vi fikk til et lite intervju med Kristian Magnus Røine som er en av trenerne på fotballskolen. Han sier at dette er først og fremst en fotballskole for de som er ute etter en utvikling av eget nivå og samtidig synes det er veldig morsomt med fotball. Det kommer til å bli et tett program med mye aktivitet på banen, men samtidig skal det være avslappet med mat og diverse. De sier at alle som er mellom 14 og 16 år kan komme, men de skal helst ha litt kunnskap om fotball og ha en god holdning i forhold til trening og fotball generelt. Simen Løvholen og Kristian Magnus Røine gjør dette fordi de tror dette skal bli et morsomt arrangement. De mener at det er for lite som skjer i dagens ungdomsliv og siden det snart er VM, ville dette bli bra. Det spillerne vil sitte igjen med er mer kunnskap, mer bevisste på enkelte spillestiler som Nederland og Spania bruker, mønstre innen fotball og en bedre fotballspiller.Fotballskolen er sponset av Eidsberg Sparebank. Det er totalt 52 plasser på fotballskolen og det er låst. Det er flere plasser som allerede er tatt så man må skynde seg for å få plass.

Powered by WordPress and ShopThemes