Vi har sett Marcus og Martinus filmen!

Forrige fredag skrev vi om premieren på Marcus og Martinus filmen, og nå har vi sett den og skal komme med en filmanmeldelse.Den 20. januar var det premiere av filmen ‘Marcus og Martinus- Sammen om drømmen’ i hele Norge og Sverige. Billettene ble fort solgt, og salen var helt full av både små og store fans.

Filmen handler om perioden fra da de vant MGPJ i 2012  til da de står i Oslo Spektrum igjen, med to utsolgte konserter. I tillegg får vi se noen klipp fra barndommen deres. Tema i filmen er om å gå sammen gjennom alle utfordringene og samarbeide godt om alt. Det filmen prøver å formidle er at det alltid ordner seg, hvis man virkelig ønsker det. Vi anbefaler filmen på det sterkeste til fansen, på grunn av at filmen inneholder mye dere sikkert ikke vet om guttene enda. Til dere andre anbefaler vi å se den også, fordi filmen viser hvordan det virkelig er å være kjent og den gir mye å tenke på. Filmens varighet er 1 time og 26 minutter.

Terningkast: 5

Bilde: https://www.google.no/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjsytuR8eHRAhXDCSwKHStNAR0QjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fp3.no%2Ffilmpolitiet%2F2017%2F01%2Fmarcus-martinus-sammen-om-drommen%2F&psig=AFQjCNFK5rOzbf_tcWHPXa98CtImFd2ptQ&ust=1485591327326959

Skrevet av: Natalia Dabrowska og Vaitheky Mohanaras.

Powered by WordPress and ShopThemes