Wenger out?

Arsenals manager Arsene Wenger har vært i styrerollen i 21 år, og har vært med på mange oppturer og nedturer. Nå har han fått sterk motstand både på og utenfor banen. Mange fans vil ikke ha noe med ham å gjøre lenger. Dette er på grunn av hans dårlige resultater og at de rett og slett er lei av ham!

Arsene Wenger er en fotballmanager som ble født i Frankrike. Han har tidligere vært trener for storlag som As Nancy og As Monaco, før han ble er trener for det engelske laget Arsenal. Han kom til Arsenal i 1996, og har vært involvert i klubben siden. I hele 21 år har Wenger stått ved roret, og han har en kontrakt som går ut i Mai i 2017. I det siste har han ikke levert dårlige resultater.

museum_arsenal_football_club_museum

Arsenal har i det siste hatt dårligere resultater og klubber de burde tatt 3 poeng fra.

Arsenal 1-2 Watford

Arsenal 1-3 West Bromich

Arsenal 3-0 Crystal Palace

Dette er alle lag som Arsenal burde ta poeng mot, og det er forståelsefullt at fansen stiller kritiske spørsmål til trenerveteranen. Arsene Wenger har gått ut og sagt han har en 10 års plan for å gjenreise Arsenal, men 10 år er fryktelig lang tid å gjøre det på. Som det ser ut nå, er Wenger på god vei ut av døra.

Wenger out?

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service